Looking For Anything Specific?

Melih Bulu Görevden Alındı / Ahmet hakan'ın yazısının ilgiki kısmı şu halde:

Melih Bulu Görevden Alındı / Ahmet hakan'ın yazısının ilgiki kısmı şu halde:. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. * yök, melih bulu'dan rahatsızmış. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof.

Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. Ahmet hakan'ın yazısının ilgiki kısmı şu şekilde: Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

5681qsovjcq0xm
5681qsovjcq0xm from static.daktilo.com
Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı. Rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Ahmet boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir halde vazifeden alındı. Bulu'nun yerine henüz herhangi bir atama gerçekleşmedi.

Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.

Ahmet hakan'ın yazısının ilgiki kısmı şu şekilde: Resmi gazete'de yayınlanan 2021/360 nolu cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Bulu'nun yerine henüz herhangi bir atama gerçekleşmedi. Herkes bunun nedenini merak ediyor. Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi'nde görevden alınan rektör melih bulu'nun yerine vekaleten yardımcısı prof. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı.

Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. Bunun ardından vatandaşlar boğaziçi üniversitesi'ne rektör atanacak mı, yeni rektör atandı mı merak etti.

Dsmjlemsbfeygm
Dsmjlemsbfeygm from www.cumhuriyet.com.tr
Melih bulu, yine erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin uzun süredir devam eden protestoları sonrası melih bulu görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti.

Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı.

Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Boğaziçi üniversitesi'nde görevden alınan rektör melih bulu'nun yerine vekaleten yardımcısı prof. Melih bulu, yine erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Ahmet hakan'ın yazısının ilgiki kısmı şu şekilde:

Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Resmi gazete'de yayınlanan 2021/360 nolu cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. * yök, melih bulu'dan rahatsızmış. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı?

8gde6yyb12zsgm
8gde6yyb12zsgm from www.batiakdeniztv.com
Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı? Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin uzun süredir devam eden protestoları sonrası melih bulu görevden alındı. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof.

Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti.

Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Chp sakarya milletvekili engin özkoç, kayyum rektör melih bulu görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. * yök, melih bulu'dan rahatsızmış. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Bulu, protestoların başladığı ilk günlerde 6 ayda biter demişti 6 ayda onun işi bitti. Bulu'nun yerine henüz herhangi bir atama gerçekleşmedi. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı.

Posting Komentar

0 Komentar